Новорічні пригоди учнів 1-Б класу


Рубіж 2019 -2020 років став незвичайним для учнів 1-Б класу Полтавської спеціалізованої школи №29 (класний керівник – Ірина Василівна Токарева), адже це перші зимові канікули учнів початкової школи, які тривають під знаком різнобарвних емоцій та новорічних пригод. Такі події розпочалися ще з 19 грудня, коли на свято до школярів завітав Святий Миколай із подарунками, якого дітлахи зустріли прекрасною концертною програмою, дивуючи незвичного гостя своїми вокальними, танцювальними, ораторськими здібностями, перевтілившися в янголів, звірят, ялинок. Позитиву додало колективне фотографування біля головної ялинки школи та прощальні обіцянки Миколаю від першокласників бути слухняними, сумлінними, старанними, щоб через рік знову зустрітися разом. 



Новорічні пригоди продовжилися на святковому дійстві у Палаці дозвілля «Листопад», де маленькі школярі вболівали за казкових персонажів і допомогли Діду Морозу й Снігуроньці повернути сміх сумному хлопчикові, в міському Будинку культури, де маленькі глядачі брали участь в інтерактивній казці «Happy New Year», у Палаці дитячої та юнацької творчості, де вони подорожували разом з Еллі та її друзями. 

Представник міського батьківського активу Тамара Жалій вказує, що «наймолодше поповнення школи приємно здивувало своїми талантами, адже вони виступили не лише в ролі глядачів, а й акторів, беручи участь у всіх новорічних заходах, розважальних шоу в закладах культури нашого міста». 
Після насичених новорічними пригодами перших зимових канікул учні повернуться до рідної школи відпочилі й енергійні, де будуть продовжувати успішно поєднувати навчання й розвиток своїх здібностей і талантів.