Підкорення інтелектуальних вершин


Підкорення інтелектуальних вершин!


Сьогодні 2 команди 29-ї школи - "Viktor_i_Я" (9-Б клас) та збірна учнів 9-А, 10-Б та 11-Б класів "Smart and Schön" взяли участь у міському шкільному турнірі "Інтелектуальний капітал міста", який організовує ГО "Нова Полтава".
Для наших учнів гра у спортивну версію "Що? Де? Коли?" не є новинкою, адже ще з минулого року ми влаштовуємо шкільний турнір, в якому змагаються учні старших класів. І, як то говорять, "Übung macht den Meister" або "Practice makes perfect" - щире захоплення інтелектуальним видом дозвілля, завзяття та тренування забезпечили нашим вихованцям блискучі результати: команда "Smart and Schön" продемонстрували високий рівень гри та отримали подяку від організаторів, а от "Viktor_i_Я" фактично провели майстер-клас для решти шкіл-учасниць - найвищий бал та ПЕРЕМОГА! Вітаємо та пишаємося!
Наші досвідчені тренери - Тетяна Анатоліївна Макарова, Наталія Володимиівна Роменська та Наталія Василівна Кривошеїна зробили найголовніше - "заразили" учнів своїм захопленням! Будемо тримати планку!