Конкурс зарядок закладів загальної середньої освіти «The best Fun up JuniorZ»


  Нещодавно відбувся Всеукраїнський конкурс зарядок закладів загальної середньої освіти «The best Fun up JuniorZ» проводився у партнерстві із природною мінеральною водою «Morshynska JuniorZ», тренерами - амбасадорами JuniorZ (Спортивний рух Олександра Педана) Онлайн, як змагання відеозарядок, надісланих учасниками.



Вчитель хореографії ЗЗСО № 29 Пупко Андрій Іванович разом з учнями школи організував та підготував відеоруханку для участі у конкурсі. Впродовж лютого місяця, кожного тижня журі обирали переможців (4), а потім кожен із суддів мав обрати із загального числа надісланих відеоруханок (502 відео).
Один із тренерів – амбасадорів обрав для себе нашу відео руханку найкращою і ми отримали на команду запас мінеральної води «Morshynska JuniorZ». Кожен з учасників команди отримав сертифікат від організаторів. Для вчителя пізніше відправлять сертифікат про підвищення кваліфікації.
Команда ЗЗСО № 29 у складі: Вчитель хореографії: Пупко Андрій Іванович.
(7-А): Штонда Марія; Семеренко Софія.
(10-Б): Логвінова Анастасія.
(10-А): Сальна Вікторія, Мусаєва Марія.
(11-Б): Филипась Анастасія.
(11-А): Шиш Руслана, Стьожка Поліна, Калашнікова Марія.
Щиро вітаємо творчих учнів нашої школи та бажаємо міцного здоров’я та перемог у майбутньому. Вчитель хореографії: Пупко Андрій Іванович.