В Полтаві стартував проєкт Фонду ООН

 

 15-16 червня в Полтаві стартував проєкт Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA за підтримки Королівства Щвеція «Трамплін до рівності», в рамках якого пройшов тренінг з методології Coaching Boys Into Men (CBIM) "Тренуємо хлопчиків бути чоловіками".
Проєкт презентував Голова Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA Хайме НАДАЛЬ. До проєкту були залучені представники ІПОПП, директори шкіл, заступники директорів з виховної роботи та вчителі фізичної культури України.
Нашу школу представляли заступниця директора з виховної роботи Ольга ЛУТЧЕНКО та голова МО вчителів фізичної культури Максим РУБЕЛЬ.
Протягом тренінгу були висвітлені питання протидії, виявлення та реагування випадкам насильства над дітьми, в тому числі гендерно-зумовленому насильству, яке презентувала Директорка департаменту науково-методичної роботи та медіації ГО "!Ла Страда-Україна" Вероніка АНДРЄЄНКОВА, вправи для впровадження СВІМ на уроках тфізичної культури; форми, структура та наповнення заходів для освітньої спортивної взаємодії, що були надані тренером та експертом Фонду ООН у галузі народонаселення, UNFPA Олександром ФОМІЧОВИМ.
Програма тренінгу мала комбіновану структуру з теоретичних та практичних активностей, під час яких учасники отримали величезну кількістиь нових знань та умінь.
За результатами тренінгу учасники отримали відповідні Сертифікати міжнародного зразку, на врученні яких, окрім вищезазначених осіб, були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Тобіас ТИБЕРГ, заступник керівника Служби Віце-прем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро КАПЛУН та керівниця проєкту «Трамплін до рівності» Лала ЗІНКЕВИЧ.
Тогож дня, 16 червня, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA та Полтавська міська рада підписали Меморандуму про взаєморозуміння з метою посилення їхньої співпраці та сприяння спроможності міста у впровадженні політики гендерної рівності, а також запобігання та протидії гендерно зумовленому насильству.
https://rada-poltava.gov.ua/news/19628340/...

/на фото, зліва направо: О.Лутченко, Т.Тиберг, М.Рубель, Х.Надаль/